Nice aanzicht 20 sept 2015

Feesten en partijen

De beste feestlocaties in Amstelveen

Bij Nice! kunt u niet alleen aanschuiven voor een gezellig diner, ook voor feesten, bruiloften en buffetten voor grote gezelschappen bieden wij vele mogelijkheden.

(Bijna) alles is mogelijk bij ons, wij kunnen uw feest geheel naar wens organiseren.
Hier vindt u de informatie en een greep uit onze mogelijkheden:
- Zalen
- Tarieven drankjes en hapjes
- Lunchbuffetten (vanaf 20 personen)
- Warm en koude buffetten (vanaf 20 personen)

Bel ons gerust op 020 - 64 555 59 of stuur een email naar om de mogelijkheden door te nemen of een afspraak te maken om uw wensen en plannen te bespreken!

Bekijk hier de informatiemap in PDF formaat.

_FFF0499 verkleind
DSC_5965

Bruiloften

De mooiste dag van uw leven vereist natuurlijk een goede voorbereiding. Viert u uw bruiloft bij Nice!, dan bespreken we graag met u hoe wij kunnen helpen om er een onvergetelijke avond van te maken. Van zaalindeling tot buffetkeuze, van versiering tot muziek: wij werken uw wensen graag samen met u tot in de puntjes uit. Ook de mogelijkheid om na uw feestavond te overnachten in de bruidssuite van Grand Hotel Amstelveen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dineert u met uw gezelschap bij ons en viert u daarna uw feestavond bij Nice!, dan bieden we u die kamer graag aan!

Bedrijfsuitje of familiedag

Wilt u een feestavond of groepsbuffet bij Bistro Nice! combineren met een middagje bowlen, tennissen of een workshop met vrienden, familie of collega’s? Dan bieden wij graag een speciaal dagarrangement aan, in samenwerking met Bowling De Kegel of NTC De Kegel.
Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.