Nice 021

Specialiteiten

Ieder seizoen serveren wij, naast onze standaard menukaart, gerechten van onze specialiteitenkaart. Heerlijke gerechten, met zorg voor u samengesteld uit voornamelijk seizoensgebonden producten. 

Geniet nu van onze wildspecialiteiten!

entr้es

Wildpasteitje
pasteitje gevuld met wildragout en cranberrysaus
€ 10,50

Wildbouillon
dubbel getrokken wildbouillon met shiitake en kruiden
€ 7,00

plats

Krokant gebakken eendenborst
met warme appelstroop en hete bliksem
€ 21,00

Gebakken hertenbiefstuk

met vlierbessencompote
€ 24,00

Portobello

gevuld met risotto, shiitake, basilicum en roquefortsaus
€ 18,50

desserts

Appel tarte tatin
met vanille roomijs
€ 8,00

Panna cotta

met nutella, tamme kastanjes en stoofperenijs
€ 9,00

D85_4352
3