Interieur Ton

Menukaart

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 15:00 uur.
Het diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur.

Geniet van de lekkere bistrogerechten op de nieuwe menukaart. Zonder poespas, gewoon erg lekker!

entrées

Rundercarpaccio - 11
met eendenleverkrullen - 14

truffelmayonaise | pijnboompitten

Huisgerookte zalm - 12
op blini | rode ui | kappertjes | limoenmayonaise

Steak tartare - 13.5
aan tafel bereid naar wens 
> als hoofdgerecht - 19.5

Doperwtenrisotto - 12.5
met truffel | schuim van Parmezaanse kaas

Franse uiensoep - 7.5
huisgemaakte klassieker | gegratineerd met kaas

Bisque van kreeft - 9.5
met rouille | brioche brood

Escargots - 7.5
half dozijn | bourgondisch gegratineerd | brood

Coquilles - 14.5
coppa di parma | beurre noisette | doperwtencrème

plats

Bavette - 21
met sjalottensaus

Nice! Bistroburger - 17.5
brioche bun | bacon | cheddar | ei 

Ossenhaas spiesjes - 21.5
chimichurri | noodles

Spareribs - 21.5
slow cooked | oosterse lak | 2 sauzen

Bombe de poulet - 17.5
kipfilet gevuld met roomkaas, cheddar & jalapeno 
omhuld met bacon | bbq saus | tomatensalsa


Gevulde paprika - 16.5
geitenkaas | walnoten | honing | rode biet | noodles

Mootje zalmfilet - 21
met garnalentoast | beurre blancsaus

Buikspek met gamba's - 21.5
langzaam gegaard | geroosterde gamba's | lauriersaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met robuuste friet.

sides

extra robuuste frites - 3
zoete aardappelfrites - 3.5
noodles - 3
roerbakgroente - 4
side salad - 4
vers gebakken brood met roomboter - 4.5

 

Gerechten op tafel

desserts

Dame blanche - 7.5
vanille ijs | chocoladesaus | slagroom

Witte chocolade ijs - 7.5
met stroopwafels & gezouten karamel

Crème brûlée - 8
met koffie ijs & slagroom

Tarte tatin - 8
appeltaart op z’n kop | Franse klassieker  

Sorbet trio - 7.5
passievrucht | strawberry mojito | citroen | slagroom


RESERVEER EEN TAFEL ONLINE of via 020 645 55 59 of