Interieur Ton

Menukaart

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 15:00 uur.
Het diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur.

Geniet van de lekkere bistrogerechten op de nieuwe menukaart. Zonder poespas, gewoon erg lekker!

entrées

Rundercarpaccio - 11
truffelmayonaise | pijnboompitten | grana padano

Huisgerookte zalm - 12
op blini | rode ui | kappertjes | limoenmayonaise

Steak tartare - 13.5
aan tafel bereid naar wens 
> als hoofdgerecht - 19.5

Salade Nice! royale - 9.5
vega | zongedroogde tomaat | rode ui | croutons
pompoenpitten | ei | Dijon mosterd vinaigrette

> als hoofdgerecht - 16.5

Franse uiensoep - 7.5
huisgemaakte klassieker | gegratineerd met kaas

Escargots - 7.5
half dozijn | bourgondisch gegratineerd | brood

Oesters
3 Zeeuwse creuses uit het Grevelingenmeer, keuze:
vers | rode wijn azijn | sjalot | citroen - 12.5
gebakken | spinazie | hollandaise saus - 14.5

> extra oester? vers + 3 | gebakken + 4.5

plats

Rib eye - 23
met kruidenboter of boterjus

Nice! Bistroburger - 17.5
brioche bun | bacon | cheddar | ei 

Ossenhaas spiesjes - 21.5
chimichurri | noodles

Spareribs - 21.5
slow cooked | oosterse lak | 2 sauzen

Bombe de poulet - 17.5
kipfilet gevuld met roomkaas, cheddar & jalapeno 
omhuld met bacon | bbq saus | tomatensalsa


Gevulde paprika - 16.5
geitenkaas | walnoten | honing | rode biet

Sliptong Noordzee - 21.5
3 st. | remouladesaus | in roomboter gebakken

Langostinos garnalen - 21.5
6 argentijnse tiger garnalen | brood

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met robuuste friet.

Sides

extra robuuste frites - 3
zoete aardappelfrites - 3.5
gepofte aardappel - 4
roerbakgroente - 4
side salad - 4
vers gebakken brood met roomboter - 4.5

 

Gerechten op tafel

Desserts

Dame blanche - 7.5
vanille ijs | chocoladesaus | slagroom

Tiramisu - 8
met Bastognekoek ijs & karamelsaus

Crème brûlée - 8
met koffie ijs & slagroom

Tarte tatin - 8
appeltaart op z’n kop | Franse klassieker  

Frans kaasplateau - 14.5
Saint-Maure de Touraine | Rambol | Époisses | Morbier | Comte | brood | kweeperen gelei
 


RESERVEER EEN TAFEL ONLINE of via 020 645 55 59 of