Nice 021

Specialiteiten

Ieder seizoen serveren wij, naast onze standaard menukaart, gerechten van onze specialiteitenkaart. Heerlijke gerechten, met zorg voor u samengesteld uit voornamelijk seizoensgebonden producten. 

Geniet van onze heerlijke herfst specialiteiten

entrées

Gepofte pittige pompoensoep
met crème fraiche en geroosterde pepita’s
€ 7,00

Vijgen tarte tatin

met geitenkaascrème en gebruneerde amandelen
€ 9,50

Mini crème brûlée

van witlof met gerookte eendenborst en Pedro Ximinez-stroop met krokante kastanjes
€ 10,50

plats

Jachtstoofschotel
met gehakt, aardappelpuree en appel
€ 17,50

Herfstpasta

met geroosterde pompoenpitten, spekjes, rucola, pecannoten en geitenkaas
€ 19,50

Gebakken kabeljauwfilet

omwikkeld in serranoham met doperwten-muntsaus
€ 21,00

desserts

Vanille mascarpone
met vier noten en rabarber compote
€ 7,50

Gekarameliseerde halve appel

gevuld met walnotenijs en karamelsaus
€ 6,50

Dame Noir

van pure chocolade-ijs met warme vanillesaus en slagroom
€ 7,50